Ziua Rezerviștilor la Jandarmerie – Jandarmeria Română, la data de 3 aprilie 2018, împlineşte 168 de ani în serviciul comunităţii

DSCN0451 Ziua Rezerviștilor la Jandarmerie   Jandarmeria Română, la data de 3 aprilie 2018, împlineşte 168 de ani în serviciul comunităţii poze

Această sărbătoare, reprezintă un moment deosebit ce ne onorează şi ne bucură deopotrivă, un eveniment de o mare încărcătură emoţională, de trăiri nostalgice şi de omagiere a gloriosului trecut şi a impresionantului prezent al acestei Arme.

Cu prilejul acestui moment deosebit, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au organizat şi desfăşurat o serie de activităţi închinate „Zilei Jandarmeriei Române”.

Marţi, 03 aprilie a.c., s-a desfăşurat „Ziua Veteranilor şi Rezerviştilor Unităţii” ocazie cu care cadrele militare în rezervă au participat la o întâlnire cu reprezentanţii I.J.J. Dolj.

Cu ocazia acestei întâlniri au fost vizitate spaţiile unde jandarmii îşi desfăşoară activitatea, biserica, Sala Tradiţiilor, a fost evocat trecutul glorios al Jandarmeriei Române, fiind amintite faptele de glorie ale jandarmilor şi drumul parcurs de aceştia, plin de provocări, dar care le-a oferit satisfacţia muncii şi pe aceea de a fi în serviciul comunităţii, al legii şi al ţării.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

I.J.J. Dolj                                G.J.Mb. Craiova