Ziua “Leilor” la Cupa Hagi Danone! Școlile din Craiova îl caută pe noul Balaci!

 Ziua “Leilor” la Cupa Hagi Danone!  Școlile din Craiova îl caută pe noul Balaci! poze

Ziua “Leilor” la Cupa Hagi Danone!
Școlile din Craiova îl caută pe noul Balaci!

Craiova, 17 mai 2018
Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiție de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani, își desfășoară anul acesta cea de-a noua ediție. Ca în fiecare an, cele mai bune echipe școlare și cluburi vor juca pentru șansa unică de a reprezenta România la Danone Nations Cup, “Mondialul puștilor”, competiție al carei ambasador este Zinedine Zidane.
Capitala a fost gazda celei de-a cincea etape din actuala ediție a Cupei Hagi Danone. Competiția a fost câștigată de LPS Mircea Eliade. Campioana Fazei zonale București s-a calificat la Turneul Final al Cupei Hagi Danone de la Constanța, acolo unde, până în prezent, au mai obținut calificarea Liceul de Informatică din Cluj-Napoca, Școala “Miron Costin” Nr. 12 Galați, Școala Nr. 4 din Suceava și LPS Viitorul Pitești.

 Ziua “Leilor” la Cupa Hagi Danone!  Școlile din Craiova îl caută pe noul Balaci! poze
Urmează Craiova! Sâmbătă, 19 mai, și Duminică, 20 mai, la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj, se va desfășura cea de-a șasea etapă de la Cupa Hagi Danone.
Peste 300 de copii de la școlile din Craiova se vor lupta pentru calificarea la Turneul Final de la Constanța, locul de lansare spre Mondialul Danone din Spania 2019! Școlile din Bănie vor să descopere un nou Ilie Balaci făcând furori în fotbalul românesc!
Turneul Final al Cupei Hagi Danone se va desfășura în perioada 31 mai – 3 iunie, la Academia Hagi din Constanța. Pe lângă cele șase echipe școlare câștigătoare ale fazelor zonale, la Turneul Final vor mai participa șase cluburi: Universitatea Craiova, CSA Steaua București, CSM Focșani, New Star București, Luceafărul Severin și echipa gazdă, Academia Hagi. Câștigătoarea Turneului Final va fi desemnată campioana națională, iar cei 12 copii campioni vor îmbrăca tricourile României în 2019, când vor juca pentru titlul suprem alături de alte 31 de mici naționale din toată lumea, într-o ediție aniversară cu ocazia centenarului Danone, care va avea loc în Spania, locul în care iaurtul Danone a luat naștere.

Sub sloganul “Crede în visul tău!”, Danone și Fundația “Gheorghe Hagi” îi învață pe micii fotbaliști bazele unei cariere de succes: un stil de viață sănătos, fair-play și profesionalism.

Anual, peste 3.000 de copii participă la Cupa Hagi Danone și, până acum, aproape 25.000 de mici fotbaliști au trăit experiența competiției în România, iar cei mai norocoși dintre ei au ajuns campioni naționali și au jucat pentru prima dată în culorile țării lor la Finala Mondială Danone pe stadioane celebre ca Wembley, Santiago Barnabeu, Stade de France sau Red Bull Arena.

“După performanța obținută de câștigătorii Cupei Hagi Danone în Statele Unite, copiii din România au văzut că se pot lupta cu oricine în drumul spre visul lor. Ne bucurăm că această competiție continuă cu sprijinul Danone România și că mai avem un singur an până la ediția 10. Performanța de la maturitate nu poate fi atinsă decât dacă e hrănită, încă de la această vârstă, cu profesionalism și cu un stil de viață sănătos.”, a declarat Gheorghe Hagi, Ambasadorul Cupei Hagi Danone
Anul trecut, echipa Luceafărul Cluj-Napoca a fost reprezentanta României la Cupa Națiunilor Danone, turneu ce s-a desfășurat la New York, pe Red Bull Arena. Mondialul din SUA ne-a adus cel mai bun rezultat din istoria de 18 ani a participărilor noastre la acest nivel, puștii din Cluj reușind să se claseze pe locul 4, după ce au învins fosta campioană mondială Germania.
Pentru mai multe informații despre Cupa Hagi Danone, urmariți-ne pe: www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficială de Facebook a competiției www.cupahagidanone.ro | site-ul oficial al competiței www.instagram.com/cupahagidanone/ | contul oficial de Instagram al competiției Despre Danone România
Urmând misiunea de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, Danone este lider în domeniul produsele lactate proaspete, structurându-și afacerea pe patru linii de business: produse lactate, apă îmbuteliată, alimentație specială pentru bebeluși și nutriție medicală.
Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca leac pentru infecțiile intestinale care afectau în special copiii. Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete, gustoase și nutritive.
În România, Danone este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu peste 90 de sortimente, realizate în majoritate în fabrica din București. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.