Zgonea, ridicat în slăvi de SRI

valeriu zgonea Zgonea, ridicat în slăvi de SRI poze

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a făcut apariţia la Zilele Municipiului Dorohoi într-un elicopter al SRI.

“Nimic nu e prea scump pentru o întâlnire cu cetăţenii”, a replicat deputatul de Dolj ziariştilor moldoveni, care i-au asemuit intrarea cu celebrul “descălecat” al ex-ministrului Adomniţei la propria-i nuntă.

Zgonea a precizat că a răspuns unei invitaţii oficiale adresate de edilii moldoveni, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului beneficiind de acelaşi protocol ca şi şeful statului.

“Suntem aleşi, noi trebuie să facem asta şi în momentul în care cetăţenii te invită la o manifestare cum este cea de la Dorohoi la împlinirea a 650 de ani de atestare documentară, într-un oraş în care s-a născut cel care a făcut sistemul modern de educaţie. Pentru cei care sunt demnitari în statul român este obligaţia noastră, în momentul în care am decis să intrăm în democraţie, toată chestiunea pe care trebuie să o facem noi, şi obligaţia este să facem toate întâlnirile oficiale”, a declarat Zgonea, citat de Mediafax.ro.

video botosaneanultv