Zgonea, la Bechet de Ziua Marinei

prioteasa zgonea ionele bechet 4 Zgonea, la Bechet de Ziua Marinei poze

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a participat, in aceasta dimineata, la deschiderea manifestarilor organizate de autoritatile locale in orasul Bechet, amplul program reunind trei evenimente deosebite pentru viata comunitatii: sarbatoarea religioasa a Adormirii Maicii Domnului, Ziua Marinei Romane si Festivalul International de Folclor „Dunarind cu Dunarea” – editia a XVI-a.
„Este o bucurie sa fiu aici, alaturi de locuitorii orasului Bechet, in aceasta zi de Sfanta Sarbatoare, o zi cu semnificatii aparte pentru romani. In primul rand, urez „La Multi Ani!” Fortelor Navale romane, un corp de elita al Armatei Romane, care ne reprezinta cu mandrie si profesionalism. Sunt oamenii pregatiti sa apere Romania si cetatenii sai in orice moment si ii felicit pentru patriotismul, curajul si dedicatia de care fac dovada in fiecare zi la locul de munca. Le urez sanatate si forta de munca si sa fie calauziti de ocrotitoarea lor, Sfanta Maria! De asemenea, le urez “La Mulți Ani!”, multa sanatate si impliniri tuturor celor sunt astazi sarbatoriti de ziua numelui”, a declarat Valeriu Zgonea.
Președintele Camerei Deputaților s-a deplasat apoi in Bratovoiesti, unde se desfasoara un program artistic organizat cu prilejul Sfintei Maria Mare, ocrotitoarea comunei doljene.
In continuare, Valeriu Zgonea va fi prezent la manifestarile organizate astazi de autoritatile locale in comunele Gangiova si Carcea