Zgonea a venit cu “firmanul” la Craiova: Manda – şef la judeţ, Prioteasa – la regiune

zgonea si vanghelie Zgonea a venit cu firmanul la Craiova: Manda   şef la judeţ, Prioteasa   la regiune poze

Şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a exprimat azi opţiunile în privinţa funcţiilor de conducere în PSD la nivel judeţean şi naţional. 

În discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PSD Craiova, Zgonea l-a anunţat pe colegul său din Camera Deputaţilor, Claudiu Manda, că “e timpul” să preia conducerea organizaţiei judeţene a PSD Dolj, susţinându-l în acelaşi timp pe actualul lider judeţean al social-democraţilor, Ion Prioteasa, la funcţia de vicepreşedinte al PSD pentru regiunea Oltenia.

manda Zgonea a venit cu firmanul la Craiova: Manda   şef la judeţ, Prioteasa   la regiune poze

”Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Lia Olguța Vasilescu este președintele PSD Craiova dar trebuie să susținem ca vicepreședinte regional pe această zonă a Olteniei, toți, și domnul Călinoiu, și Adrian Duicu, și domnul Cîlea, și Paul Stănescu, prietenul meu, pe Nelu Prioteasa, ca vicepreședinte al Partidului Social Democrat. Și am să spun, și am să închei, deși este ziua Olguței Vasilescu, ceva lui Claudiu Manda. Claudiu, așa cum Olguța a fost susținută de mine și nimeni nu credea în șansa ei, m-am așezat alături de staff-ul ei de campanie, așa îți spun și ție: este timpul tău. Este timpul să treci, așa cum Victor Ponta a demonstrat că poate fi președintele partidului, matur, cu seriozitate, și a câștigat și simpatia celor care critică, este timpul tău să preiei organizația județeană. Și așa cum o susțin pe Olguța, te voi susține și pe tine, și îiți voi spune când faci lucruri rele dar și când faci lucruri bune”, a spus Zgonea.