Zgonea: „Am votat pentru România și pentru unitate”

zgonea Zgonea: „Am votat pentru România și pentru unitate” poze

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a votat duminică dimineață, la ora 08:00, la Colegiul Național „Gheorghe Chițu” din Craiova.

Liderul social democrat a fost însoțit la urne de tatăl său și de fiul în vârstă de 14 ani.
„Am votat pentru România și pentru unitate. Țara noastră nu mai are astăzi nevoie de scandaluri și de conflicte politice. Acum avem nevoie de colaborare, să ne strangem toți la aceeași masă, politicieni, societate civilă, oameni de afaceri, academicieni și împreună să găsim cele mai bune soluții pentru guvernare. Cei care nu înțeleg acest lucru, cei care vor să continue să dezbine și să provoace neîncredere, trebuie să plece acasă”, susține Valeriu Zgonea.
Vicepreședintele PSD i-a îndemnat pe români să vină la vot pentru că România are nevoie de un verdict clar la referendum.
„Dacă referendumul nu este validat din cauza absenteismului, atunci criza politică se va prelungi, leul va continua să se deprecieze, iar europenii ne vor împinge și mai mult la marginea Uniunii. Eu cred că România merită mai mult de atat. Și mai cred că noi trebuie să arătăm astăzi că suntem la fel de europeni, la fel de democrați și la fel de credibili ca oricare alt cetățean al Uniunii Europene. Trebuie să arătăm că deciziile majore care privesc viitorul României le luăm noi aici, în țară”, spune Valeriu Zgonea.
După vot, Președintele Camerei Deputaților s-a deplasat la Râmnicu Vâlcea, unde va participa la ceremoniile prilejuite de sărbătorirea Imnului Național al României.