WIZZ AIR VA GĂZDUI 11 EVENIMENTE DE RECRUTARE PENTRU ASPIRANȚII TALENTAȚI DIN ROMÂNIA

 

 

București, 10februarie 2022: Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa*, își continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, și urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți în cadrul bazelor din rețeaua sa.

Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie și martie pentru candidații aspiranți. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori și doresc să participe se pot înscrie aici.

 

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Bacău și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

 

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei inițiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, dar și un program lunar de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

 

Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din țară.De la intrarea sa pe piața din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinații populare și neexploatate pentru pasagerii români, creând locuri de muncă, stimulând economia locală și sporind conectivitatea în regiune.

 

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei  aeriene,formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere. Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor. Candidații interesați pot aplica online aici: https://careers.wizzair.com/go/Pilot-Jobs/5258601/

 

Andras Rado, Senior CabinCrewRecruitment Manager la Wizz Air, a spus: „Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air și suntem încântați să ne mărim echipa de însoțitori de zbor în toată rețeaua noastră, în contextul în care capacitatea și cererea continuă să crească înaintea sezonului estival. Indiferent de experiență, suntem hotărâți să oferim însoțitorilor noștri de zbor o direcție clară în carieră și oportunități pentru dezvoltare, precum și programe de lucru care să sprijine echilibrul între viața profesională și cea personală. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe însoțitorii de zbor aspiranți în cadrul evenimentelor de recrutare din România și restul Europei, pentru a descoperi mai multe despre oportunitățile atractive pe care le oferim. Dacă vrei să-ți faci prieteni noi, să călătorești în locuri noi și să te aventurezi într-o nouă provocare, nu ezita să te înscrii chiar astăzi!”

 

URMĂTOARELE ZILE DE EVENIMENTE WIZZ AIR DESTINATE RECRUTĂRII

 

DATA LOCAȚIE
11 februarie 2022 Hotel Timișoara, Strada Mărășești1-3, Timișoara
12 februarie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
17 februarie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
18 februarie 2022 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
25 februarie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
8 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
11 martie 2022 Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
17 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
17 martie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
18 martie 2022 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
24 martie 2022 HotelRexton, Strada Carol I 49, Craiova

 

*În baza clasamentului Sustainalytics.

 

 

Despre Wizz Air    

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar F21, care s-a încheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile.

 

Pentru mai multe informații:

Daniel Amzăr, Free Communication; daniel.amzar@freecomm.ro

 

Followus on Instagram: @wizzair

Followus on Facebook: @wizzair

Followus on Twitter: @wizzair

 

 

  • Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.
  • Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.
  • Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.
  • Pentru mai multe informații despre măsurile de sănătate și igienă clic aici.