Wizz Air la Craiova. Prioteasa Craiova – Milano cu 40 de euro dus-întors – VIDEO

wizz air 017 Wizz Air la Craiova. Prioteasa Craiova   Milano cu 40 de euro dus întors   VIDEO poze

CJ Dolj a bătut palma cu Wizz Air, operatorul de low-cost urmând să dea drumul la zborurile de pe Aeroportul din Craiova din 20 mai 2013. 

Anunţul a fost făcut azi de preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, alături de vicepreşedintele Cristi Iovan, directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, şi de directorul comercial al Wizz Air Gyorgy Abran.

“De-a lungul timpului ne-am dorit să facem mai mult, ne-am adresat în această perioadă de timp foarte multor firme care să vină să opereze pe Aeroportul din Craiova. Am peste 15 de scrisori pe care le-am trimis diverşilor operatori din domeniu. Suntem azi în acest moment fericit în care putem anunţa că Wizz Air s-a aşezat la Craiova şi că vom avea zboruri către Italia de pe Aeroportul nostru cu 40 de euro dus-întors. Practic, cum vorbeam cu colegii mei, e mai ieftin decât un bilet de tren cu Intercity de la Craiova la Bucureşti”, a spus IOn Prioteasa.

Activitatea Wizz Air la Craiova va începe pe 20 mai 2013, compania urmând să efectueze zboruri pe ruta Craiova – Milano (Bergamo) de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea.

“Folosim low-cost pentru a oferi taxe şi preţuri mici care aduc un trafic mai mare, serviciile sunt de foarte bună calitate, având în vedere că lucrăm cu una dintre cele mai bune companii de întreţinere. Avem deja peste 3 milioane de pasageri, deci putem să spunem că suntem cea mai mare compania aeriană din România. Acest trafic pe care îl creăm generează mai mult turism, mai multe locuri de muncă, la fiecare  un milion de pasageri se crează 1.000 locuri de muncă. Vestea zilei este că Wizz Air va zbura de la Craiova la Milano (Bergamo), Începând cu luna mai, vom avea două curse pe săptămână, lunea şi vinerea, la un preţ pe cursă, dus, de 72 RON, cu taxele incluse”, a declarat Gyorgy Abram.

Mai marii CJ Dolj cred  că venirea Wizz Air va creşte cu 30.000 numărul anual al pasagerilor care folosesc aeroportul din Craiova. POtrivit vicepreşedintelui Cristi Iovan, conducerea aeroportului are deja o listă de propuneri pentru cei de la Wizz Air cu viitoare destinaţii, precum Londra, Koln sau Barcelona.