WIZZ AIR ANUNȚĂ UN DISCOUNT DE 20% PENTRU BILETELE SPRE ȘI DINSPRE LONDRA LUTON

 

București, 26 iunie, 2020:Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică* linie aeriană din Europaa anunțat astăzi un discount de 20%**pentru zborurile către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale), zborurile putând avea loc la orice dată. În plus, pasagerii care aleg această ofertă pot beneficia și de o altăfacilitate pentru serviciul WIZZ Flex pentru doar 1 GBP***.Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

 

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flexrezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

 

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind de asemenea obligat să poarte mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene sunt dezinfectatepeste noapte cu aceeași soluție antivirală. Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata fără contact. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze online toate achizițiile înainte de zbor (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport. Dațiclicaici pentru a vizualiza noul videoclip al Wizz Air pentru securitate, pentru mai multe informații.

 

 

-SFÂRȘIT-

 

 

Despre Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

 

 

 

*Emisiile de dioxid de carbon Wizz Air au fost cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr / km / pasager).

 

**(Promoția 1) Reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor către și dinspre Londra Luton disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ în perioada promoțională. Această promoție este valabilă pe 26 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

 

*** (Promoția 2) Prețul promoțional de 1 GBP se aplică serviciului WIZZ Flex pentru fiecare zbor și fiecărui pasager în parte atunci când este achiziționat împreună cu biletul promoțional pentru Londra Luton, când este achiziționat pe wizzair.com sau pe aplicația de mobil WIZZ în perioada promoției. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup. Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul perioadei promoționale, recunoașteți și acceptați termenii și condițiile WIZZ Flex.Promoțiile pot fi combinate și aplicate împreună.

 

Participarea la Promoția 1 este o condiție prealabilă a participării la Promoția 2, deoarece serviciul Wizz Flex poate fi achiziționat doar în timpul rezervării unui zbor, dar participarea la Promoția2 nu este o condiție prealabilă a participării la Promoția 1.