Week-end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi – VIDEO

DSCN3877 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

Primăria Filiaşi a asigurat localnicilor două zile de distracţie cu prilejul Zilelor Oraşului, organizate pe 11 şi 12 mai, la 45 de ani de când localitatea a promovat, oficial, în mediul urban. 

DSCN3905 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

Zilele Oraşului Filiaşi au curs pe calapodul tradiţional, cu fum de gratare încinse, zeci de comercianţi de dulciuri şi mărunţişuri şi mii de persoane adunare la joc şi la dans în faţa scenei pe care au urcat artiştii aduşi să asigure fondul sonor pentru petrecere.

DSCN3923 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

Pe parcursul celor două zile de disctraţie au cântat publicului filişan, Adrian Marius Ivan, Victoriţa Cică, Valentin Sanfira, Mayari Project Radu Ille şi trupa HI Q (artiştii care au dat recital în seara zilei de sâmbătă, 11 mai), dar şi Costinel Mitroi, Paula Simbrian, Elena Carmen Duică ori Cristian Bănăţeanu, care au încântat publicul acompaniaţi de orchestra Case de Cultură din Filiaşi.

DSCN3927 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

 

Seara de duminică s-a încheiat cu muzică uşoară:  AMI, What’s Up şi Andreea Bănică urcând pe scena montată în apropierea primăriei din Filiaşi.

DSCN3967 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

La evenimentul de la Filiaşi şi-au făcut apariţia, pe lângă miile de localnici gătiţi de sărbătoare şi invitaţii de onoare ai primarului Nicolae Stăncioi: parlamentarii Claudiu Manda şi Petre Petrescu, dar şi un grup compact de consilieri judeţeni, plus primarii din comunele învecinate. Pe ultima sută de metri a poposit la Filiaşi şi viceprimarul Craiovei, Florentin Tudor, sosit direct de la carnavalul de la Craiova.

DSCN3953 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

Edilul din Filiaşi a profitat de-o pauză în programul muzical pentru a-şi urca oaspeţii pe scenă, la pachet cu viceprimarul Ilie Gheorghe şi consilierii locali.

DSCN3903 Week end de petrecere la Zilele Oraşului Filiaşi   VIDEO poze

“Vreau să le mulţumesc tuturor şi vă rog să-i aplaudaţi, pentru că fără ajutorul lor nu am fi realizat mare lucru. Am avut întotdeauna aproape consiliul local, care este ca şi-un parlament al oraşului nostru şi care m-a susţinut în toate proiectele ce ţin de dezvoltarea oraşului. La fel ne-au sprijinit şi parlamentarii noştri şi consiliul judeţean şi sperăm să ne sprijine în continuare să ne dezvoltăm. Sunt multe probleme: şi lipsa banilor şi criza mondială care ne-a lovit pe toţi, dar eu zic că pentru două zile putem să lăsăm grijile deoparte şi să ne distrăm de zilele oraşului. La muli ani, Filiaşi!”, a spus primarul Nicolae Stăncioi.