Week-end cu „Ursul păcălit de vulpe” şi „Şoricelul şi balerina de porțelan” la Teatrul Colibri!

Week-end cu

Ursul păcălit de vulpeşi Şoricelul şi balerina de porțelan

la

Teatrul Colibri!

 

 

Sâmbătă, 23 mai 2015,  la ora 18:00, aflăm ce-i cu Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, în spectacolul cu scenariul, regia şi scenografia semnate de Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Soricelul si balerina de portelan1 Week end cu „Ursul păcălit de vulpe” şi „Şoricelul şi balerina de porțelan” la  Teatrul Colibri! poze

Duminică, 24 mai 2015, ora 11:00 întâlnim Şoricelul şi balerina de porțelan într-un spectacol în regia şi pe un scenariu de Adriana Stamate după “O rază de soare” de Al. T. Popescu, cu scenografia maestrului Eustațiu Gregorian, pe muzica lui Alexandru Iosub. În distribuție îi regăsim pe actorii: Ionica Dobrescu, Alis Ianoş, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru.

 ursul pacalit de vulpe1 Week end cu „Ursul păcălit de vulpe” şi „Şoricelul şi balerina de porțelan” la  Teatrul Colibri! poze

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.