Week-end cu povești! „Vrăjitorul din Oz” și „Șoricelul și balerina de porțelan”, pe scenă la Colibri

Soricelul si balerina de portelan2 Week end cu povești! „Vrăjitorul din Oz” și „Șoricelul și balerina de porțelan”, pe scenă la Colibri poze

Week-end cu povești! Vrăjitorul din Oz și Șoricelul și balerina de porțelan, pe scenă la Colibri

 

După întâlnirea cu publicul din Alba Iulia, la Festivalul Internațional de Teatru “Povești”, Vrăjitorul din Oz intră în scenă acasă, la Teatrul Colibri, sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 18:00, în spectacolul adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia semnate Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel. Spre Oraşul de smarald, pe urmele Vrăjitorului din OZ vor porni actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari. Vrăjitorul din OZ, un musical pentru copii,estecel mai nou titlu din repertoriul Teatrului Colibri Craiova.

foto2 Vrajitorul din Oz 1 Week end cu povești! „Vrăjitorul din Oz” și „Șoricelul și balerina de porțelan”, pe scenă la Colibri poze

Duminică, 11 octombrie 2015, la ora 11:00 întâlnim Şoricelul şi balerina de porțelan într-un spectacol despre frumoasa prietenie dintre cei doi, regia şi scenariul de Adriana Stamate după “O rază de soare” de Al. T. Popescu, cu scenografia maestrului Eustațiu Gregorian, pe muzica lui Alexandru Iosub. În distribuție îi regăsim pe actorii: Ionica Dobrescu, Alis Ianoş, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru.

 

Preţ bilet: 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.