Votul pe neve în consiliul local Craiova

m pirvuleasa sas Votul pe neve în consiliul local Craiova poze

Circulaţia actelor administrative  în condiţii de vizibilitate redusă în CLM Craiova: Preşedintele de şedinţă avea ochelari străini pe nas. 

Consilierul local Nicolae Pîrvuleasa a avut astăzi o sarcină dificilă. A trebuit să conducă şedinţa de consiliu local în calitate de preşedinte în condiţii dintre cele mai vitrege, văzând prin ceaţă proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi şi consilierii locali care ridicau mâna să le voteze.

m pirvuleasa ochelari1 Votul pe neve în consiliul local Craiova poze

Problema a ieşit la iveală cupă aproximativ două ore de la începutul şedinţei, când aleşii locali au terminat de întrebat-interpelat şi au trecut la vot. Pîrvuleasa a trecut de câteva ori la vot proiecte “peste rând”. În momentul în care consilierii din sală i-au atras atenţia, alesul a mărturisit. “Ştiu că sării punctul 11, dar, ce să fac, aştia nu-s ochelarii mei”, a spus consilierul PSD, stârnind râsul asistenţei.

prezidiu Votul pe neve în consiliul local Craiova poze

Pîrvuleasa s-a mai poticnit de câteva ori la citirea proiectelor de pe ordinea de zi. Mai mari pobleme a avut însă la numărarea voturilor. Mai mulţi consilieri locali au protestat pentru că preşedintele de şedinţă nu i-a remarcat în momentul exprimării votului, acesta îndemnându-i în schimb să “ridice mâna ca lumea”, pentru a fi mai uşor de reperat. La finalul şedinţei care s-a derulat pe nu mai puţin de patru ore şi jumătate, Pîrvuleasa a explicat şi motivul problemelor cu care s-a confruntat: venise să prezideze şedinţa consiliului local purtând din greşeală ochelarii unei colege de serviciu.