Vitacaps – Octombrie

Motivul pentru care ne numim Vitacaps.ro este acela că furnizăm produse naturiste care provin din natură, fie sub forma sa organică, fie ca extracte concentrate. Suntem pasionați de a furniza sănatatea intr-o capsulă.

Topul celor mai cumparate produse

Distonoplant Vitacaps.ro
Distonoplant ajută la menținerea calmului în condiții de stres și la menținerea echilibrului emoțional.
2.Nikvorm Vitacaps.ro
Nikvorm este un sirop excelent pentru eliminarea paraziților intestinali. Ceea ce este extraordinar la acest produs este faptul că are în compoziția sa doar ingrediente naturale.
3.Biomicin Forte Vitacaps.ro
Biomicin Forte capsule are efect antibacterian cu spectru larg, antiinflamator, antiviral, antifungic, stimulent general, antispastic, carminativ, anestezic local, anti-nevralgic, și anticoagulant.
4.Argint Coloidal Vitacaps.ro
Argintul coloidal este cunoscut, datorita proprietatilor sale, si sub denumirea de superantibiotic. Acest nume i-a fost fost atribuit la sfarsitul secolului trecut cand, dupa o lunga serie de experimente, s-a dovedit ca nicio bacterie,m ciuperca, virus sau microb nu rezista intr-un lichid in care se afla argintul coloidal.
5.Bio Seleniu Vitacaps.ro
Seleniul este un mineral 100% natural, care este esențial într-o serie de procese din organism, inclusiv pentru funcția cognitivă, pentru o imunitate puternică, dar și pentru fertilitatea atât a femeilor cât și a bărbaților.
6.Laptisor de matca Vitacaps.ro
Laptisorul de matca este fara indoiala o reala mina de sanatate. Substantele bioactive esentiale pe care acesta il contine se gasesc doar in laptisorul de matca proaspat.

Va asteptam pe Vitacaps.ro