Vișan a deschis sezonul la racolări din Biroul Județean al PNL. Groza și Chițu au trecut la PMP Dolj – VIDEO

pmp 6 Vișan a deschis sezonul la racolări din Biroul Județean al PNL. Groza și Chițu au trecut la PMP Dolj   VIDEO poze

Fostul subprefect Ion Groza, în trecut președinte al organizației municipale și candidat PNL la primăria Craiova, precum și ex-consilierul județean și fost șef al ADS Dolj Remulus Chițu au devenit membri ai PMP Dolj.

Este vorba de două piese grele ale organizației liberale conduse la această oră de Mihai Voicu și Marian Jean Marinescu, Groza și Chițu plecând din PNL din postura de vicepreședinți ai organizației județene.

Ambii vor avea și la PMP funcții de vicepreședinte al organizației județene, a anunțat azi președintele Gelu Vișan, care a ținut să precizeze că Groza și Chițu nu vin singuri, ci sunt șefi ai unor echipe cu care speră să facă treabă la alegerile locale din acest an.

groza Vișan a deschis sezonul la racolări din Biroul Județean al PNL. Groza și Chițu au trecut la PMP Dolj   VIDEO poze

Ion Groza spune că a „divorțat” de PNL pe motiv de nepotrivire de caracter. E vorba, din câte povestește fostul subprefect, mai ales de caracterul copreședintelui PNL Dolj Mihai Voicu, pe care îl acuză că „s-a ținut numai de șmecherii și s-a înconjurat numai de slugarnici de când a venit în Dolj”, neuitând să amintească și că deputatul de Dolj și-a pierdut toți primarii din mini-colegiul din sudul județului. „Au plecat, nu pentru că nu ar fi primit bani pentru comune, cum s-a spus, ci pentru că nu-l respectau. Îi solicit pe această cale să plece, să-și dea demisia, măcar din județ”, a spus Groza.

chitu Vișan a deschis sezonul la racolări din Biroul Județean al PNL. Groza și Chițu au trecut la PMP Dolj   VIDEO poze

La rândul său, liderul PMP Dolj, Gelu Vișan, și-a motivat intenția de a candida la primăria Craiova prin faptul că „timp de 20 de ani Doljul și Craiova au fost furate de găștile PSD și PDL, acum PNL”, precum și prin faptul că vrea să strice „blatul PSD-PNL care s-a făcut la București” în vederea alegerilor locale. „Blatul e deja făcut: PSD va câștiga din nou primăria, iar candidatul PNL va primi postul de președinte al CJ Dolj”, a profețit Vișan.

Acesta n-a pregetat să-l plaseze pe fostul său șef pe linie politică, Radu Berceanu, în fruntea uneia din ”găștile care au furat Craiova și Doljul”, acuzându-l pe fostul ministru, acum proprietar de hotel în centrul Craiovei, ba că „a dat Doljchim-ul la fier vechi pe mână cu Ileana Șerban și un fost fotbalist”, ba că a pus Electroputere pe butuci, afirmații pentru care spune că e gata să apară în fața magistraților.