Vin Voucherele de Vacanță pentru angajații primăriei Craiova

primaria craiova fatada Vin Voucherele de Vacanță pentru angajații primăriei Craiova poze

Municipalitatea craioveană a demarat procedura de achiziție pentru peste 17500 de vouchere de vacanță, destinate celor 606 angajați. Voucherele au fiecare  valoare nominală de 50 de lei, fiecărui salariat al primăriei revenindu-i câte 29 de bucăți, valorând 1450 de lei. Valoarea totală a voucherelor de vacanță se apropie de 900.000 de lei noi.

Procedura de achiziție apare ca nefinalizată la această oră, termenul de depunere a ofertelor fiind pe 15 mai, dar inițiativa primăriei a stârnit ceva interes printre potențialii ofertanți, dovadă stând în acest sens solicitările de clarificări trimise edililor de firmele interesate.

„Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, respectiv costul emiterii voucherelor de vacanta pe suport hartie, 17.574 buc. cu valoarea nominala de 50 lei/buc., plătibila prestatorului de către achizitor, conform ofertei adjudecate, este de …………… lei (excl. TVA)/contract, la care se adaugă T.V.A. în conformitate cu legislația în vigoare, conform ofertei adjudecate. (2) Contravaloarea nominala a voucherelor de vacanta este de 17.574 lei/buc. x 50 lei/buc.= 878.700 lei pentru 606 salariati. 4.4 – Perioada de valabilitate a voucherelor de vacanta emise pe suport hartie este de 1 an de la data emiterii . 5. Durata contractului 5.1 – Durata prezentului contract este începând cu data semnării de către părţi si pana la data de 30 noiembrie 2018. 5.2 – Tiparirea si livrarea voucherelor de vacanta se va face pe baza comenzii/ comenzilor transmise de achizitor. Livrarea se va face in termen de maxim 5 zile de la data comenzii la sediul achizitorului, Craiova, str.A.I.Cuza nr.7”, se arată în draft0ul de contract întocmit de reprezentanții primărei Craiova.