VIITORII SUBOFIŢERI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN „Mihai Bravul” DOLJ

 

 

jandarmerie 3 VIITORII SUBOFIŢERI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  „Mihai Bravul” DOLJ poze

Şase elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 13.03 – 14.04.2017.

Cei 6 elevi – jandarmi, de anul II,  vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Viitorii subofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj