VIITORI OFIŢERI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN „Mihai Bravul” DOLJ

 

 

Studenti VIITORI OFIŢERI ÎN PRACTICĂ LA INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  „Mihai Bravul” DOLJ poze

Studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti –  Facultatea Jandarmi se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică în perioada 20.07 – 14.08.2020.

Cei 12 studenţi, anul I şi anul II, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de practică.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor studenţi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

Acest stagiu are un caracter practic – aplicativ, iar viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj