VIDEO / Prioteasa a depus jurământul pentru cel de-al treilea mandat de preşedinte al CJ Dolj: Mă bazez pe o echipă formidabilă de specialiști!

 

ion prioteasa cj dolj 1 VIDEO / Prioteasa a depus jurământul pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al CJ Dolj:  Mă bazez pe o echipă formidabilă de specialiști! poze

Ion Prioteasa şi-a început azi oficial al treilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Dolj. 

La ceremonia de depunere a jurământului, Prioteasa le-a mulţumit atât alegătorilor, cât şi adversarilor din campania electorală recent încheiată, dând asigurări că tandemul pe care l-a format cu Lia Olguţa Vasilescu va rămâne în vigoare, cel puţin pentru următorii patru ani.

ion prioteasa cj dolj 2 VIDEO / Prioteasa a depus jurământul pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al CJ Dolj:  Mă bazez pe o echipă formidabilă de specialiști! poze

„Sunt deosebit de onorat să fiu președinte al consiliului județean și să obțin cea mai înaltă funcție aleasă din județul Dolj, prin votul celor aproape 200.000 de doljeni. Odată cu această încredere pe care mi-au transmis-o doljenii, am și o imensă responsabilitate pe care o primesc prin votul lor.
Împreună cu doamna primar Lia Olguța Vasilescu ne vom da mâna și în următorii patru ani vom încerca să ducem la bun sfârșit cât mai multe proiecte de dezvoltare locală.
Suntem, dacă vreți, încărcați de doljenii și craiovenii care nu ne-au votat, cărora trebuie să le demonstrăm, prin ceea ce vom face, că ar fi trebuit să aibă încredere în noi. Le oferim respectul nostru și celor care ne-au fost contracandidați și care au fost deosebit de fair-play în această campanie electorală. Pe această cale vreau să le transmit că voturile pe care ei le-au obținut și le au în spate reprezintă un segment de populație pe care îl vom respecta și de care vom ține cont”, a declarat Ion Prioteasa.

ion prioteasa cj dolj VIDEO / Prioteasa a depus jurământul pentru cel de al treilea mandat de preşedinte al CJ Dolj:  Mă bazez pe o echipă formidabilă de specialiști! poze

Şeful reales al CJ Dolj a mai precizat că administraţia judeţeană priveşte în continuare fondurile europene ca principală sursă de bani pentru investiţiile majore, menţionând însă că, în contextul actual, are speranţe mai mari de finanţare a proiectelor judeţene şi din partea Guvernului.

“Fondurile europene rămân speranța noastră, așa cum s-a întâmplat și în mandatul 2008-2012. Ne agățăm însă și de speranța că Guvernul României și premierul știu ce înseamnă Oltenia și Doljul. Mă bazez pe o echipă formidabilă de specialiști. De aceea ne face plăcere să spunem că această instituție, Consiliul Județean Dolj, ne reprezintă și vă reprezintă la cel mai înalt nivel. Vă mulțumesc tuturor!”, a spus Prioteasa.

Primarul recent instalat al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, l-a însoţit pe Ion Prioteasa la învestire.

“Ţin să vă mulţumesc, în primul rând în calitate de cetăţean al Craiovei, pentru că aţi făcut foarte multe pentru acest oraş: reabilitarea policlinicilor, a instituţiilor de cultură şi Aeroportul din Craiova, să vă felicit pentru majoritatea în Consiliul Judeţean şi să să asigur de toată încrederea noastră”, a spus Olguţa Vasilescu.