VIDEO / Politicienii au dat în mintea copiilor de 1 iunie. Lavinia Şandru a momit “electoratul” preşcolar la “poze cu macheta” lui Solomon

copii baloane partide solomon macheta 3 VIDEO / Politicienii au dat în mintea copiilor de 1 iunie. Lavinia Şandru a momit electoratul preşcolar la poze cu macheta lui Solomon poze

UNPR şi PDL au purtat războiul baloanelor pentru copii pe esplanada de la Teatru. Uneperiştii au luat însă faţa concurenţei cu premii surpriză: poze cu efigia de carton a primarului. 

Centrul Craiovei a fost azi teatru de război gonflabil pentru două dintre partidele angrenate în cursa electorală. Uneperiştii şi pedeliştii s-au întrecut în concursul baloanelor oferite celor mici.

copii baloane partide solomon macheta 2 VIDEO / Politicienii au dat în mintea copiilor de 1 iunie. Lavinia Şandru a momit electoratul preşcolar la poze cu macheta lui Solomon poze

Aşa se face că numai din pură întâmplare puteai găsi un copil în centru care să nu aibă în mâini un balon alb-albastru cu numele primarului Solomon ori unul verde cu numele pedelistului Mărinică Dincă.

De regulă, prichindeii aveau în braţe baloane din ambele sortimente, după ce dăduseră piept cu ambele staff-uri de campanie.

 

Echipa UNPR a plusat însă cu un premiu-surpriză pentru cei mici, adunaţi pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, oferind copiilor ocazia de a-şi face poză cu o machetă de carton reprezentându-l pe primarul Antonie Solomon.

copii baloane partide solomon macheta VIDEO / Politicienii au dat în mintea copiilor de 1 iunie. Lavinia Şandru a momit electoratul preşcolar la poze cu macheta lui Solomon poze

Maestru de ceremonii era chiar vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru, care dirija ostilităţile de la microfon. “Cine e cuminte şi spune o poezie sau un cântecel poate să meargă să facă o poză cu macheta şi să primească o cărticică”, îi încuraja Lavinia Şandru pe cei mici.