VIDEO / Mărinică Dincă la bilanţ: Primăria a avut o conducere care a lucrat şi una care a făcut turism pe şantiere!

marinica dinca 005 VIDEO / Mărinică Dincă la bilanţ: Primăria a avut o conducere care a lucrat şi una care a făcut turism pe şantiere! poze

Mărinică Dincă a susţinut azi ultima conferinţă în calitate de viceprimar al Craiovei. 

Bilanţul întocmit de Dincă a vizat perioada de un an şi jumătate în care s-a aflat la conducerea primăriei Craiova, viceprimarul PDL ţinând să puncteze proiectele pe care le-a păstorit cât s-a aflat la butoane în primărie.

“Se poate oberva foarte uşor în ce stadiu erau aceste proiecte în martie 2010, când am preluat conducerea primăriei şi în ce stadiu le-am lăsta în iunie 2011, când s-a întors domnul Solomon. În martie 2010 era deschis un singur şantier, cel de reabilitare a colegiului Elena Cuza, iar în iule 2011 se lucra deja la pasajul suprateran, la centrul multifuncţional din Romaneşti şi erau în stadii finale de adjudecare a licitaţiilor alte câteva proiecte importante. Am avut în acest mandat două conduceri la primăria Craiova: una care a lucrat pentru implementarea acestor proiecte şi alta care a făcut turism pe şantiere. Sper să avem un alt tip de amdinistrator la primărie, pentru că ultimul într-un mandat întreg nu a reuşit să închidă vreun şantier”, a spus Dincă.