VIDEO / Marijean: Pliantul lui Prioteasa e o minciună! Prioteasa: Îl salutăm cu toată prietenia şi-l mai aşteptăm în judeţul Dolj!

expoflora marijean 107 VIDEO / Marijean: Pliantul lui Prioteasa e o minciună! Prioteasa: Îl salutăm cu toată prietenia şi l mai aşteptăm în judeţul Dolj! poze

Marian Jean Marinescu a prezentat la conferinţa de presă a PDL Dolj pliantul de campanie al lui Ion Prioteasa, ediţia adnotată şi comentată de europarlamentarul democrat-liberal. 

Marinescu a povestit că a găsit pliantul în cutia poştală şi l-a studiat cu atenţie, descoperind câetva date care l-au contrariat la partea în care candidatul USL la preşedinţia CJ Dolj îşi prezintă realizările din mandatul precedent.

expoflora marijean 108 VIDEO / Marijean: Pliantul lui Prioteasa e o minciună! Prioteasa: Îl salutăm cu toată prietenia şi l mai aşteptăm în judeţul Dolj! poze

“Spune că a adus 180 de milioane de euro pentru apă şi canalizare în judeţul Dolj, ceea ce e o minciună. E adevărat că există acel masterplan de apă, aşa cum există pentru fiecare judeţ în parte, dar de acestea s-au ocupat ministerul şi autoritatea de implementare, nu domnul Prioteasa. A, există un masterplan de deşeuri şi putea să se laude cu acela, care cade în saercina CJ, dacă n-ar fi blocat tocmai la consiliul judeţean”, a spus Marian Jean Marinescu.

Europarlamentarul PDL a contestat şi cifrele trecute în dreptul investiţiilor realizate sub mandatul lui Ion Prioteasa, de milioane de euro fiecare, fie că era vorba de Aeroportul din Craiova, de Muzeul Olteniei sau de Muzeul de Artă.

“Scrie aici că s-au investit 10 milioane de euro în Aeroportul din Craiova. Eu am fost la aeroport, am şi plecat de câteva ori din el, dar nu reuşesc să-mi dau seama în ce anume au intrat cele 10 milioane de euro. Îi poftesc şi pe craioveni să meargă şi să-l vadă, poate descoperă ei unde sunt cele 10 milioane. De asemenea, îi sfătuiesc să meargă şi să vadă dacă descoperă pe ce s-au cheltuit milioanele de euro de la Muzeul de Artă şi, mai ales, de la Muzeul Olteniei. Poate la Muzeul de Artă refac şi podeaua aceea din poveste, făcută din bani de aur puşi în dungă”, a mai spus Marinescu.

prioteasa aeroport VIDEO / Marijean: Pliantul lui Prioteasa e o minciună! Prioteasa: Îl salutăm cu toată prietenia şi l mai aşteptăm în judeţul Dolj! poze

Preşedintele CJ Dolj nu s-a lungit la declaraţii, replicându-i în doar câteva propoziţii liderului PDL Dolj.

“Domnului Marian Jean Marinescu nu doresc să-i transmit decât că îl salutăm cu t0ată prietenia şi îl mai aşteptăm în judeţul Dolj. Probabil că de la Bruxelles imaginea judeţului se vede un pic distorsionată”, a spus Prioteasa.