VIDEO / Marijean: Hai la referendum împotriva demiterii preşedintelui!

stoica marijean pdl 1 VIDEO / Marijean: Hai la referendum împotriva demiterii preşedintelui! poze

Pedeliştii se angajează să-şi aducă fanii la vot pe 29 iulie la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

“Vom depune toate eforturile ca românii să se prezinte la referendum şi să voteze împotriva demiterii preşedintelui României, împotriva haosului care s-a intalat în ţară, împpotriva atacurilor asupra instituţiilor statului şi asupra justiţiei. Nu se poate ca, în numai câteva zile, să distrugi tot ceea ce s-a construit cu greu în ultimii 20 de ani. Nu se poate ca, în trei zile, să demiţi primii trei oameni în stat, să iei Monitorul Oficial ca să publici numai ce îţi convine şi în ordinea care te avantajează şi dai ordonanţe de urgenţă şi să schimbi Avocatul Poporului – singurul care le putea ataca la Curtea Constituţională. Nu e cinstit! Ceea ce s-a întâmplat în România poate fi asimilat unei lovituri de stat”, a declarat Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar al PDL Dolj.

Europarlamentarul doljean l-a acuzat pe Victor Ponta de minciună, susţinând, în plus că premierul actual, nu mai poate beneficia de credibilitate în plan extern după scandalul de plagiat în care a fost implicat.

La rândul său, secretarul general al PDL Dolj, Ştefan Stoica, s-a declarat dezamăgit de premier. “Eu ca şi politician tânăr m-am bucurat când Victor POnta a devenit preşedinte al PSD. Credeam că vom avea în sfârşit un partener corect pe scena politică. Din păcate, după cum ne dovedeşte prin declaraţiile pe care le face, Victor Ponta nu s-a debarasat de metehnele statului totalitar, metehne pe care le moşteneşte de la Adrian Năstase”, a spus Stoica.