VIDEO / Gala de K1 SuperKombat, vineri seară pe stadionul Oblemenco

olguta vasilescu K1 044 VIDEO / Gala de K1 SuperKombat, vineri seară pe stadionul Oblemenco poze

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat astăzi programul de desfăşurare a galei de K 1 pe care o organizează la Craiova. 

Cântarul oficial al sportivilor este programat pentru ora 14.00  zilei de mâine, pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova, fiind urmată de o conferinţă de presă a sportivilor prezenţu la gală, printre care şi campionul Remy Bonjasky.

Gala propriu-zisă începe vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco, organizatorii asigurând intrarea liberă pentru toţi amatorii de K1.

“Am stat în dubiu până în ultima clipă cu privire la locul de desfăşurare al evenimentului din cauza vremii. Am primit în cele din urmă confirmarea că nu va ploua, aşa că gala va avea loc pe stadion. Suntem pregătiţi să asigurăm siguranţa participanţilor, sunt implicaţi atât jandarmii cât şi angajaţi ai mai multor firme de pază”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, cea care va fi unsă, oficial, vineri, în funcţia de preşedinte a federaţiei Waco Pro.

“Va fi un eveniment unic. E o premieră naţională faptul că o asemenea gală are loc pe un stadion. Sunt 12 meciuri programate pentru seara de vineri, culminând cu cel pentru titul intercontinental dintre Atodiresei şi Ivanovici”, a precizat Ionuţ Pucă, şeful Power Gym din Craiova, unul dintre organizatorii show-ului.