VIDEO / Costea: Nu am nici o informaţie despre demiterea şefei ISJ. Aştept de la ea un raport privind presiunile directorilor de la Dăbuleni

costea si motateanu VIDEO / Costea: Nu am nici o informaţie despre demiterea şefei ISJ. Aştept de la ea un raport privind presiunile directorilor de la Dăbuleni poze

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a anunţat că aşteaptă în aceste zile un raport din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean cu privire la presiunile asupra elevilor din Dăbuleni sesizate de primar. 

Elena Costea a precizat că a solicitat implicarea ISJ Dolj după ce primarul din Dăbuleni a sesizat că directorii de şcoli din loclaitate ar exercita “presiuni” asupra elevilor pentru implicarea acestora în activităţi de campanie electorală. Prefectul de Dolj a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu are niciun fel de informaţie despre o posibilă înlocuire a inspectorului şcolar general al ISJ Dolj, Mihaela Moţăţeanu.

 

“Ştiu că există tot felul de zvonuri, dar eu nu am nici un fel de informaţie despre demiterea şefei ISJ Dolj. Eu aştept de la doamna inspector general un raport despre constatările comisiei de control pe care a trimis-o la Dăbuleni. Am o informare de la domnul primar al localităţii Dăbuleni potrivit căreia directorii şcolilor fac presiuni asupra elevilor pentru a participa la diverse acţiuni electorale. A primit şi doamna inspector general această adresă şi aştept să fiu informată în legătură cu această situaţie. Copiii nu au ce căuta în campanie”, a declarat Elena Costea.