VIDEO: Angajaţii RAADPFL, din uşă-n uşă cu munca de lămurire pentru reabilitarea termică

radu preda2 VIDEO: Angajaţii RAADPFL, din uşă n uşă cu munca de lămurire pentru reabilitarea termică poze

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ îşi trimite câteva zeci de angajaţi prin cartiere să strângă semnături pentru proiectul de reabilitare termică. 

” Primăria Craiova ne-a cerut ajutorul în acestă acţiune şi noi am răspuns imediat. Scopul acestei acţiuni este de a reduce costurile cu încălzirea populaţiei, în special a celor a cu venituri reduse şi îmbunătăţirea puterii de cumpărare a categoriilor sociale defavorizate prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe. Vom merge din uşă în uşă pentru a obţine semnăturile locatarilor”, a declarat directorul RAADPFL Craiova, Radu Preda, la conferinţa de presă de astăzi.

În acţiunea de strângere de semnături pentru demararea proiectului de reabilitare termică a blocurilor din Craiova mai sunt implicate, pe lângă RAADPFL, regia de termoficare şi compania de apă, ai căror angajaţi vor merge de asemenea prin cartierele de blocuri începând de mâine.

tabel reabilitare termica VIDEO: Angajaţii RAADPFL, din uşă n uşă cu munca de lămurire pentru reabilitarea termică poze

Întreaga acţiune trebuie finalizată în mai puţin de o lună, spune Radu Preda.

“Avem un termen de respectat: întregul proces trebuie finalizat în data de 15 septembrie, dar noi sperăm ca listele să fie complete până pe 5 septembrie. De mâine, oamenii noştri vor fi la asociaţiile de proprietari”, a mai spus Radu Preda.