Victorii importante pentru luptatorii din Banie

18817747 1548558525201439 1123067928 o Victorii importante pentru luptatorii din Banie poze

Sportivii CS” Power Gym” Craiova au repurtat victorii importante in cadrul Galei „Urban Legend” care s-a desfasurat pe data de 28 mai 2017, la Constanta. Ionut Puca, antrenorul sportivilor, a declarat ca aceasta gala profesionista a fost una extrem de importanta care a resuit sa impuna Bania.

Cinci dintre cei sase sportivi participanti au reusit sa obtina victorii de exceptie, patru dintre acestea inainte de limita, prin abandonul adversarului sau prin KO.

Pe under card, a devenit o obisnuinta ca Sebastian Dinu – 60 kg, sa deschida calea echipei noastre prin cea de-a treia victorie in astfel de evenimente, prin KO, in fata unui adversar din Navodari, Cornel Costa.

Ce-l de-al doilea sportiv, Razvan Bivolarul – 80kg, venind dupa o infrangere chiar acasa in Gala „Lupta in ring, nu in strada”,  s-a impus prin KO in repriza a doua in fata lui Silviu Dima, din Galati.

Dupa un meci extraordinar de puternic la + 95 kg si un debut in forta intr-o gala profesionista, la cei 15 ani (exceptie) Armand Nicolae a fost la un pas sa castige lupta impotriva lui a Albert Cotoceanu, Navodari.

Pe fight card-ul s-au regasit trei sportivi craioveni: Ionut Iancu +95 kg – 18 ani a reusit sa conduca tot meciul in fata localnicului Octavian Scorus si sa-si adjudece victoria, Catalin Oprea +95kg, victorie devastatoare, prin Ko in repriza a doua in fata lui Valentin Chirea si Marian Serban – 67 kg, victorie prin abandonulul lui Cezar Andriesi – Navodari.

In urma acestui eveniment, o parte dintre sportivii profesionisti au oferte serioase de la oameni de afaceri  din Constanta pentru a le promova firmele.

Urmatorul eveniment la care sportivii CS Power Gym Craiova vor participa va fi in data de 24 august la editia a II a a Galei Urban Legend, Constanta. Locatia a fost una de lux, publicul amantor de lupte de contact fiind impresionat de modul exceptional de organizare.