Victor Ponta trage-n stânga și-n dreapta la lansarea PPR de la Craiova. Mai mult în stânga. Mai ales în Dragnea

IMG 9057 Victor Ponta trage n stânga și n dreapta la lansarea PPR de la Craiova. Mai mult în stânga. Mai ales în Dragnea poze

Ex-premierul și fostul lider al PSD Victor Ponta a fost destul de combativ la Craiova, la conferința de presă de după întrunirea platformei Pro România, la care a luat parte alături de foștii ministri Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu.

Deși a atacat și PNL și ALDE, Ponta și-a păstrat cele mai multe săgeți pentru liderul PSD LIviu Dragnea, pe care l-a băgat în aceeași echipă anti-reformă a justiției cu nimeni alta decât Codruța KOveși.

IMG 9020 Victor Ponta trage n stânga și n dreapta la lansarea PPR de la Craiova. Mai mult în stânga. Mai ales în Dragnea poze

„Sunt multe abuzuri dovedite, în justiție, și nimeni nu ia măsuri să le schimbe. NU se rezolvă prin legile justiției, ci prin Cod de Procedură Penală. Așa, că nu mai numește IOhannis judecătorii și-i numește Tudorel Toader, pe mine nu mă încălzește cu nimic. Nu înseamnă că e o schimbare. După părerea mea, nu putem vorbi de reformă în justiție atâta timp cât e Dragnea șef la PSD și Koveși șefă la DNA. Amândoi își folosesc instituțiile pe care le conduc ca să scape”, a spus Ponta.

Ponta, Olguța și „pușculița” lui Liviu

Victor POnta s-a referit și la prestația de ministru a Olguței Vasilescu: „Putea mai bine! Eu vorbisem cu Olguța ori să rămână primar la Craiova ori să fie ministru al Admnistrației și Dezvoltării Regionale. Eu asta am vorbit cu Olguța în campania de anul trecut. Nu s-a putut la Administrație, că acolo e pușculița lui Liviu și probabil n-a avut încredere”.

Fifor, șoferul, secretara…

Ex-președintele PSD și-a criticat succesorul la șefia partidului și în privința nominalizărilor la Ministerul Apărării: „Strigăm toți că ce importantă e Apărarea. Într-un an am avit patru miniștri la Apărare. Patru. Mai are Dragnea să-și pună șoferul sau secretara la Apărare. Secretara a pus-o la Interne, deci mai rămâne șoferul”.

„Neînfricatul” Teo Sas, gazda lui Ponta

„Ce să spun? Eu am foarte mulți prieteni în PSD și n-o să vorbesc vreodată PSD-ul de rău. Sunt și mulți oameni din Craiova pe care i-am numit și promovat. CIne sunt? Nu dau nume, dar voi știți pe cineva de la PSD care să-și fi făcut campanie la ultimele tururi de algeri fără poza mea pe afiș? Bine că mulți acum lasă capul în pământ și aici și în alte părți de frică lui Dragnea. Le e frică să nu le trimită Dragnea ANAF-ul pe cap sau nu știu ce inspecție. De ce am făcut întâlnirea aici? Am găsit aici un prieten care nu se teme. În vremurile astea, e ceva!”