Victor Ponta la Craiova: Nu ne aliem cu nașii lui Dragnea. Mă bucur că nu sunt broască râioasă

Liderul ProRomânia a fost astăzi la Craiova, unde a organizat o conferință de presă alături de președintele filialei județene, Florin Stancu, și de candidatul formațiunii la primăria Craiova, Eduard Ciceu.

„După cum ştiţi foarte bine în 2012 şi 2016 am susţinut candidatul PSD şi a şi câştigat. Consider că a contat contribuţia mea. Drept răsplată am primit înjurături şi nu am fost prezent nici măcar la inaugurarea stadionului din Bănie la care am avut o contribuţie. Acest lucru demonstrează că oamenii pe care i-am susţinut nu meritau acest lucru. Deci la Dolj şi la Craiova spunem nu vorbim despre alianţe cu PSD.  Nu am văzut aici nicio posibilitate pentru o alianţă cu PSD şi de aceea avem candidat pentru Craiova. În alte zone din ţară depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla. Am văzut că la vecinii din Olt se află domnul Ciolacu şi domnul Grindeanu. Mă bucur să aflu că acum au ajuns la concluzia că Grindeanu este bun. Pe domnul Grindeanu l-am susţinut. De aceea m-au şi dat afară din PSD. Cu naşii lui Dragnea şi cu cei care au susţinut Guvernul Orban şi acum stau în PSD ca să îl îngroape nu am de gând să mă asociez”, a spus Ponta.

Acesta nu i-a uitat nici pe liberali. pe care i-a taxat pe tema interesului pentru declanșarea alegerilor anticipate.

„Mă bucur că nu am votat Guvernul Orban și nu m-am transformat în broască râioasă, parcă așa spune Rareș Bogdan despre aliații lor care le-au votat guvernul. Despre anticipate, ele nu sunt neapărat o idee rea. Eu am vorbit despre anticipate în același tomp cu localele, încă din luna noiembrie. Dar nu știm ce va face domnul Orban. El spune că face multe de dimineață și, până seara, îi moare curajul. Dacă avea de gând să facă efectiv ceva în sensul ăsta, făcea din noiembrie, când era un interval de șase luni până la alegerile locale. N-a făcut, eu îl înțeleg, vrea omul să fie premier un an, că data viitoare poate nu-l mai pune. Dar brusc acum, îi ianuarie, a izbucnit interesul pentru anticipate. Indifeent de data aegerilor, eu cred că ProRomânia va fi partid parlamentar, unul dintre cele patru care vor rămâne”, a spus Victor Ponta.