Victor Ponta: Claudiu Manda va fi noul ministru delegat pentru Buget

claudiu manda1 Victor Ponta: Claudiu Manda va fi noul ministru delegat pentru Buget poze

Deputatul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, va fi noul ministru delegat pentru Buget, a anunțat în această seară premierul Victor Ponta, la Digi 24. 

Potrivit premierului, propunerea de numire a lui Manda în fruntea ministerului va fi trimisă chiar vineri președintelui Traian Băsescu.

”Am ales să-l pun pe Claudiu Manda pentru că este un deputat tânăr. El a lucrat numai la Comisia Buget-Finanțe, e vicepreșendinte acum. După episodul în care Ioana Petrescu, ministrul Finanțelor, a fost atatcată și umilită la Cotroceni, voi aduce și mai mulți tineri în Guvern. Mâine mă voi duce la Cotroceni să îl propun pe Manda și pe noul ministru al Culturii”, a spus Ponta la digi24

Claudiu Manda este deputat de Dolj de trei mandate, el activând din 2004 în Camera Deputaților, unde ocupă pa ora actuală funcția de vicepreședinte al comisiei de Buget-Finanțe.

Manda a fost timp de aproape un deceniu președintele TSD Dolj, ocupând pentru o perioadă și postul de președinte al Consiliului Național al TSD, preluând recent și șefia organizației județene de seniori a social-democraților, în fruntea căreia a obținut la alegerile europarlamentare din mai cel mai mare număr de voturi pentru PSD dintre filialele județene ale partidului.