Viceprimarul SAS, “dispărut” în misiune culturală

m sas Viceprimarul SAS, dispărut în misiune culturală poze

Primăria Craiova a rămas pentru câteva zile şi fără viceprimarul Teodor Nicuşor Sas, consemnat la sol în Spania din cauza restricţiilor aeriene. 

Viceprimarul Teodor Nicuşor Sas a plecat săptămâna trecută la Madrid pentru o întâlnire pe teme culturale a edililor din Uniunea Europeană. Trebuia să se întoarcă după trei zile, dar şi-a prelungit sejurul la o săptămână. Nu pentru că i-au plăcut prea tare muzeele spaniole, ci pentru că n-a mai putut decola cu nici un chip spre ţară din cauza restricţiilor aeriene impuse în majoritatea ţărilor după erupţia vulcanului islandez.

madrido Viceprimarul SAS, dispărut în misiune culturală poze

Reuniunea la care a participat Sas era programată în perioada 14-16 aprilie, viceprimarul urmând să zboare spre ţară în ultima zi, numai că planurile i-au fost date peste cap de restricţiile de trafic aerian impuse de autorităţi în întreaga europă. “Domnul viceprimar Sas este plecat în delegaţie în Spania. Evenimentul se numeşte “Les Rencontres”. Este vorba despre o întrunire pe teme culturale a reprezentanţilor autorităţilor locale din ţările UE, care are loc periodic în ţara care asigură la momentul respectiv preşedinţia Uniunii Europene. Se va întoarce la serviciu miercuri”, a precizat Carmen Licu, purtător de cuvânt al primăriei Craiova, fără a detalia motivul pentru care Sas nu s-a prezentat încă la serviciu.

madridos Viceprimarul SAS, dispărut în misiune culturală poze

Informaţiile la nivelul primăriei arată că Teodor Nicuşor Sas, care, din câte se  pare, are probleme şi cu mobilul de serviciu, nu numai cu traficul aerian, va reveni în ţară în ziua de miercuri, prima zi pentru care a reuşit să prindă un salvator bilet de avion. Viceprimarul mai are astfel la dispoziţie două zile în care să savureze obiectivele culturale din Madrid care figurau în programul oficial al întrunirii.

m madrid1 Viceprimarul SAS, dispărut în misiune culturală poze