Viceprimarul Florentin Tudor îl trage de urechi pe Solomon, în cazul pasajului subteran

 

florentin tudor2 Viceprimarul Florentin Tudor îl trage de urechi pe Solomon, în cazul pasajului subteran poze

Viceprimarul Craiovei, Florentin Tudor, a declarat astăzi că a rămas neplăcut surprins să constate că lucrările premergătoare construirii pasajului subteran nu s-au finalizat la timp. “Este de neacceptat că fostul edil şef a aprobat începerea lucrărilor deşi procedura nu fusese îndeplinită ca la carte, respectiv nu se făcuseră exproprierile. Am mers pe teren şi am reuşit, abia acum, să delimităm suprafaţa care trebuia evaluată, încă dinainte de a începe lucrările la pasajul subteran, respective două proprietăţi, una de 80 mp iar a doua de 15 mp. În primul caz, proprietarii au acceptat schimbul pe care primăria l-a oferit, în al doilea, am fost nevoiţi să optăm pentru achiziţionare.  Procedura a fost întocmită şi va fi supusă aprobării consilierilor locali în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Drept urmare, în luna august totul va intra în normal”, a menţionat Florentin Tudor.

Viceprimarul Băniei a subliniat că exproprierile trebuiau făcute, în primul rând, pentru a pune la dispoziţia constructorului frontal de lucru necesar pentru ca lucrările să nu depăşească termenul de finalizare.

“Vreau să asigur constructorul că autoritatea locală îşi va îndeplini, de acum încolo,  toate obligaţiile ce îi revin pentru ca lucrarea să se finalizeze la timp. De altfel nu cred că vor exista probleme deoarece lucrările la pasajul subteran sunt în avans”, a concluzionat viceprimarul Florentin Tudor.