Vicele CJ Dolj, Laurenţiu Ivanovici, alături de copiii de la CS Beethoven

ivanovici3 Vicele CJ Dolj, Laurenţiu Ivanovici, alături de copiii de la CS Beethoven poze

Centrul Şcolar “Beethoven” din Craiova a sărbătorit astăzi, 14 decembrie 2012, 57 de ani de la înfiinţare. Pentru a sărbătorii ca la carte evenimentul, organizatorii au pus la punct o zi cu multe evenimente. Încă de la primele ore ale dimineţii, profesorii, directorii celorlalte şcoli speciale din Dolj, copii din cadrul Centrului, reprezentanţii CJ Dolj şi ISJ Dolj au participat la câteva activităţi desfăşurate în incinta CS Beethoven. Cei prezenţi au avut parte de un program de colinde, prezentat de câţiva copii dar şi de un moment artistic al celor din trupa NO LIMIT.

“Am dorit să fiu prezent astăzi la această aniversare a şcolii dumneavoastră , să va spun La mulţi Ani,  să vă felicit pentru ceea ce faceţi, pentru lucrurile minunate care se întâmplă aici, pentru aceşti copii speciali, pregătiţi de oameni speciali. Aniversarea dumneavoastră coincide cu o perioadă frumoasă a anului, cea a sărbătorilor de iarnă când fiecare copil aşteaptă Crăciunul, Anul Nou  şi căldura unei familii care pentru ei este reprezentată de către dumneavoastră! Le transmitem copiilor dar si dumneavoastră cadrelor didactice că suntem vă alături, vă sprijinim activitatea şi o susţinem în continuare. Ne dorim ca tinerii care pleacă de la CS Beethoven să-şi găsească un drum frumos în viaţă. Pregătirea pe care o urmează aici, dar şi educatia primită, trebuie să reprezinte cea mai importanta avere a acestor tineri”, a declarat Laurenţiu Ivanovici, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Dolj.

Ivanovici a profitat de ocazie pentru a le mulţumii, în mod special, copiilor care s-au făcut remarcaţi prin diverse activităţi, enumerând câţiva dintre aceştia:

  • Zan Alin George, care a obţinut ani la rând locul I la Olimpiada Naţională “Meşteşuguri Artistice Tradiţionale”,
  • Adrian Trestian – caricaturist profesionist, a lucrat cu maestrul Popa’s,
  • Popescu Raul – primul preot surd hirotonit din România,
  • Dan Dragomir  – inginer calculatoare, membru în echipa de conducere a unei companii germane la Sibiu,
  • Ioana Mija – web designer – Canada,
  • Cezara Vizitiu – asistent medical – Franţa,
  • Trupa NO LIMIT  instruită de Filomela Salahoru.

Precizăm că, în această seară, de la ora 19, trupa NO LIMIT va susţine un spectacol pe scena Teatrului Naţional din Craiova, în sala-atelier a TNC. Membrii trupei NO LIMIT sunt: Irina Vârtopeanu, Laura Anton, Adelin Deaconu, Mirabela Bărbulescu, Gabriela Cocîrlău, Silvia Stroe, Cristian Preduţ şi Petre Dobre, dar şi Radu Ionescu (chitară) şi Emanuel Românu (voce), aceştia ocupându-se de partea muzicală.