Vasiliada: “Sa le daruim Craciunul”

De ce nu vine Mos Craciun?” Este gandul  fiecarui copil care traieste in familii nevoiase si care asteapta sa simta bucuria sarbatorilor de Craciun, specifica tuturor copiilor. In perioada de pregatire a sarbatorilor de iarna, Asociatia Vasiliada propune doua metode de sprijin pentru ca Mos Craciun sa poata ajunge la cat mai multi dintre ei.

Sub genericul “Sa le daruim Craciunul”, Asociatia Vasiliada se adreseaza:

–        Firmelor si companiilor private care pot sponsoriza actiunile Asociatiei Vasiliada, avand posibilitatea de a deduce valoarea sponsorizarii din impozitul datorat statului in limita a 20% din impozitul pe profit sau 3‰ din cifra de afaceri, conform Codului Fiscal.

–        Persoanelor fizice care pot solicita Asociatiei Vasiliada una sau mai multe scrisori catre Mos Craciun, scrise de copiii care provin din familii sarace si pot pregati cadouri pentru acestia.

Campanie 2014 jpg Vasiliada: “Sa le daruim Craciunul” poze

“Ne dorim sa implicam companii si persoane fizice in aceasta campanie pentru a strange cat mai multe fonduri, ajutand astfel copiii care provin din familii nevoiase. Cunoastem familiile si stim ca perioada sarbatorilor de iarna este uneori incarcata cu un sentiment de neputinta pentru ca nu au cum sa le explice copiilor faptul ca nici anul acesta, Mos Craciun nu vine. Astfel, putem aduce bucurie fara a face un efort financiar prea mare. Impreuna putem sa daruim Craciunul si lumina acestei sarbatori copiilor care din cauza lipsurilor materiale cu care se confrunta parintii, cadourile de Craciun raman doar o dorinta”– a declarat Casangiu Anca Maria, Coordonator Fundraising si PR. Cei care doresc pot afla detalii despre campanie pe site-ul www.asociatiavasiliada.ro sau la numarul de telefon 0749.402. 147.