Vânzătorii ambulanţi vânaţi de Poliţia Locală, în ograda SC Pieţe şi Târguri

catalin resceanu Vânzătorii ambulanţi vânaţi de Poliţia Locală, în ograda SC Pieţe şi Târguri poze

Vânzătorii ambulanţi prezenţi în Piaţa Centrală din Bănie au fost luaţi în colimatoriu de conducere SC Pieţe şi Târguri.  Aceştia sunt pe cale să devină o “specie” rară după ce Poliţia Locală împreună cu Poliţia de sector au iniţiat o amplă acţiune în acest sens.

“Din momentul în care am fost instalat am decis că este timpul unei schimbări şi la acest capitol. Pentru a mă asigura că îi vom eradica am apelat la ajutorul poliţiei. De altfel, în fiecare zi, sunt în control în pieţele din Bănie pentru a vedea care este situaţia. La capitolul nereguli am sesizat şi o serie de extinderi neautorizate ale tarabelor pe care nu le-am mai admis”, a declarat Cătălin Resceanu, director la SC Pieţe şi Târguri.

La capitolul schimbări, Resceanu le-a impus vânzătorilor din pieţe ca, după terminarea programului, să strângă gunoaiele care le aparţin, atât cele din jurul meselor cât şi cele de pe mese. “În caz negativ, i-am avertizat că, vor primi puncte penalizatoare, iar la 5 puncte acumulate, contractul încheiat cu noi se reziliează. Din fericire am găsit înţelegere, comercianţii conformându-se noii reguli”, a încehiat Resceanu.