Vali Giurcă: Bătrânii de la cămin, în vizită la mănăstirile din Vâlcea

batrani giurca Vali Giurcă: Bătrânii de la cămin, în vizită la mănăstirile din Vâlcea poze

Bătrânii internaţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova au vizitat, la sfârşitul săptămânii trecute, mănăstirile din judeţul Vâlcea. Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu pe care noua conducere a căminului doreşte să-l implementeze

“Este vorba de un număr de 50 de persoane care au beneficiat de această excursie, sâmbătă, 6 octombrie. Deplasarea a fost un cadoul pentru Ziua Persoanelor Vârstnice care a fost sărbătorită pe data de 1 octombrie. În ziua respectivă, ne-am gândit să îi surprindem şi să le organizăm şi un spectacol de muzica populară, drept urmare deplasarea a fost amânată pentru sâmbătă. Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o degajază bătrânii mei când povestesc despre scurta, dar frumoasa excursie, în care au mers , deasemenea cuvintele nu pot descrie satisfacţia mea ca director al acestei instituţii când îi văd atât de fericiţi”, a declarat Vali Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova.

Vali Giurcă a menţionat că următoarea excursie va fi la mănăstirile din nordul Moldovei, alegerea locaţiei fiind făcută la sugestia bătrânilor de la cămin.