Val de ieftineală la Water Park? Primăria comandă un studiu pentru recalcularea tarifelor

wp4 phixr Val de ieftineală la Water Park? Primăria comandă un studiu pentru recalcularea tarifelor poze

Deschiderea piscinelor pentru cursuri de înot gratuite destinate elevilor craioveni, adoptată azi în consiliul local ar putea fi urmată de noi facilități pentru vizitatorii Water Park. Municipalitatea a demarat o procedură de achiziție publică pentru realizarea unui studiu privind recalcularea cuantumului tarifelor/taxelor percepute utilizatorilor pentru proiectul „Craiova Water Park- Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din Municipiul Craiova”.

waterbraga Val de ieftineală la Water Park? Primăria comandă un studiu pentru recalcularea tarifelor poze

Edilii susțin că pot micșora tarifele de acces la waterpark sau oferi variante mai avantajoase de acces pentru doritori dacă studiul respectiv va demonstra ca nu vor fi afectați asfel indicatorii de performanță asumați de primăria Craiova prin contractul de finanțare semnat în urmă cu șapte ani.

„Vrem să aducem o paletă mai mare de oferte, abonamente și alte facilități pentru cei care vin la Water Park. Firma care va câștiga dreptul la acest studiu,va veni cu propuneri astfel încât să nu afecteze indicatorii de performanță din caietul de finanțare al Water Park. Dacă nu sunt afectați indicatorii, nu e nici o problemă să ajustăm tarifele. În mod logic, dacă Water Park funcționează cu 50 de plătitori sau cu 500 de plătitori pe zi, sunt cam aceleași costuri. Și, dat fiind faptul că este un proiect care are o latură socială, vrem sa fie atractiv pentru toate păturile sociale. În aceeași idee am demarat și proiectul cu ISJ. Și vor mai urma și altele”, a declarat viceprimarul Adrian Cosman.