Vaccinări la “Babeş”

vaccinare Vaccinări la Babeş poze

Persoanele neasigurate  se pot vaccina împotriva virusului gripei noi la spitalul Victor Babeş din Craiova, unde funcţionează de sâmbătă un centru de vaccinare.   

În contextul epidemiei de gripă AH1N1 şi a creşterii, în ultimele 24 de ore, a interesului populaţiei pentru vaccinarea gratuită împotriva virusului pandemic AH1N1, conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “V Babeş” Craiova face următoarele precizări:

–         Persoanele neasigurate se pot adresa, începând de sâmbătă, 9 ianuarie 2010, ora 18.00, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “V Babeş” Craiova, unde s-a decis impreuna cu  Directia de Sanatate Publica Dolj, înfiinţarea unui centru de vaccinare.

–         Persoanele cu suspiciune de gripă nouă sunt rugate să se adreseze, în continuare, biroului de internări – camera de gardă – al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “V Babeş” Craiova, decizia investigării suplimentare sau a vaccinării luându-se de către corpul medical de gardă.

–         Pentru a asigura un flux normal al campaniei de vaccinare şi pentru a evita aglomeraţia la biroul de internări al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “V. Babeş” Craiova, vaccinarea persoanelor asigurate împotriva virsului pandemic AH1N1 se va efectua, ca şi până acum, în cabinetele medicilor de familie, care au vaccinul pe stoc.