USR Plus a depus listele de candidați la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile din 6 decembrie. Prisnel, de negăsit

usrpluscandidaturiparlamentare USR Plus a depus listele de candidați la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile din 6 decembrie. Prisnel, de negăsit poze
USR Plus a depus listele de candidați la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile din 6 decembrie. De pe acestea a dispărut Claudiu Prisnel, deputat în funcție și președintele USR Dolj, votat inițial pe poziția a patrea la Camera Deputaților de colegii de partid.

Este vorba probabil de ultimele liste ajunse pe masa membrilor BEJ Dolj, delegația useristă ajungând la Palatul Administrativ din Craiova la ora 22:00, cu două ore înainte de termenul limită.
Majoritatea reprezentanților USR de pe listă sunt candidați ai formațiunii la funcțiile de primar sau consilier local în scrutinul abia încheiat, cu primul loc la Camea Deputaților revenind lui Daniel Gheba, ex-candidat USR la primăria Șimnic. PLUS are 6 reprezentanți pe listele comune ale alianței, cel mai bine plasat fiind Cosmin Poteraș, locul I pe lista de SENAT a USR PLUS.
Camera Deputatilor:
1 Gheba Daniel – USR
2 Dumitrescu Iustin – PLUS
3 Taraban Oana – USR
4 Artene Ștefan – PLUS
5 Dudu Iulia – USR
6 Marin Constantin – USR
7 Gasparini Claudia – USR
8 Matei Ștefan – USR
9 Fota Denis – PLUS
10 Suta Marius – USR
11 Sârbu Ilie – USR
12 Oprica Adrian – PLUS
13 Totora Cristian – USR
Senat:
1 Poteraș Cosmin – PLUS
2 Bratu Silviu – USR
3 Clenciu Daniel Cristian – USR
4 Rezeanu Manuel – USR
5 Daniela Matei – USR
6 Calin Lucian – PLUS