USR: Lansare Centrul pentru Dezvoltare Craiova Generația noastră construiește pentru educație

 

 

Miercuri, 16 iulie 2014, orele 18.00 are loc lansarea Centrului pentru Dezvoltare Craiova din Strada Sf. Dumitru Nr. 3, etaj 3, camera 2 (Vizavi de CEC- lânga Restaurantul Militar), centru ce vine în sprijinul dezvoltării tinerilor, studenților și elevilor, dar și organizațiilor negurvernamentale din comunitatea craioveană.

Activitățile de voluntariat, metodele de educație non-formală, zecile de proiecte, organizațiile studențesți și de tineret, federațiile naționale reprezintă de fapt mii de oameni care își doresc să se dezvolte și să contribuie la dezvoltarea și formarea profesională și personală a membrilor comunității în care locuiesc și a comunității în sine.

Centrul pentru Dezvoltare Craiova este locul în care craiovenii se vor putea dezvolta și vor putea oferi sprijin comunității, locul unde ideile vor prinde viață,  spațiu pentru creativitate și inovație, pentru ședințe și proiecte.

După ani petrecuți în rândul mișcării de voluntariat, în organizațiile studențești locale sau în cadrul federației naționale USR, după ce s-au confruntat cu probleme precum lipsa spațiului pentru desfășurarea unui training sau a unui proiect, ALUMNII Uniunii Studenților din România  își doresc să întoarcă și să mulțumească pentru contribuția adusă de aceste experiențe în dezvoltarea lor, prin înființarea Centrului pentru Dezvoltare Craiova.

lansare usr USR: Lansare Centrul pentru Dezvoltare Craiova Generația noastră construiește pentru educație poze

Uniunea Studenților din România (USR), Centrul Suport pentru Organizații Studențești România (Centrul SOS), Clubul pentru România, Forumul Tinerilor din România, Parteneriatul Organizațiilor de Traineri România (POT), Asociația FRENDS pentru Dezvoltare lansează spațiul care va oferi sprijin organizațiilor de tineri, studenți și elevi din Craiova.

Invităm alături de reprezentanții celor care au pus bazele Centrului pentru Dezvoltare Craiova, toate organizațiile și persoanele care doresc să dezvolte alături de noi, comunitatea din Craiova.

La eveniment vor participa reprezentanți ai organizațiilor  din București, Brașov, Cluj Napoca, Iași,Timișoara.

Înființarea Centrelor pentru Dezvoltare este un o inițiativă a Alumnilor Uniunii Studenților din România (USR), ce va fi lansată pe 16 iulie la Craiova și care va continua în următoarea perioadă în orașe precum Cluj Napoca, Iași, Timișoara. Scopul acestor centre este de a oferi sprijin comunității, prin accesul la un spațiu pentru dezvoltarea persoanelor, a organizațiilor studențești și de tineret, a comunităților locale și a societății din România.

 

 

Oana Camelia Mic

Vicepreședinte Uniunea Studenților din România