USL: “Oastea” lui Petre Petrescu în acţiune la Predeşti şi Pleşoi

actiune 2 USL: Oastea lui Petre Petrescu în acţiune la Predeşti şi Pleşoi poze

Peste 50 de susţinători ai candidaţilor Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 5 Camera Deputaților Filiași, Petre Petrescu, și Colegiul 3 Senat Filiași-Cetate, Florea Voinea, au mers, miercuri, în comunele Pleşoi şi Predeşti pentru a le explica localnicilor cât de important este ca pe 9 decembrie să meargă la vot şi să aleagă candidaţii USL.
La Pleşoi, susţinătorii USL au fost însoţiţi de primarul Ion Ionescu, viceprimarul Iulian Bârsan şi consilierul judeţean Fănel Văduva. După cum a explicat primarul comunei, Ioan Ionescu, principalele probleme ale locuitorilor din Pleşoi sunt legate de asfaltarea drumurilor şi de alimentarea cu apă. „Marele nostru deziderat este modernizarea drumului comunal 76, Milovan – Pleşoi. Toţi cetăţenii îşi doresc această investiţie şi trebuie s-o realizăm în acest mandat. O altă prioritate este alimentarea cu apă curentă şi realizarea canalizării în comună. Nici nu mă gândesc ca la alegerile de pe 9 decembrie, cu ajutorul colegilor noştri liberali, să nu obţinem 90 la sută din voturi. Suntem datori faţă de domnii parlamentari Petre Petrescu şi Florea Voinea. Trebuie să obţinem un scor mare, pentru că şi noi avem garanţia că ne vor sprijini în realizarea proiectelor noastre”, a afirmat primarul comunei Pleşoi, Ion Ionescu.

actiune 1 USL: Oastea lui Petre Petrescu în acţiune la Predeşti şi Pleşoi poze
În comuna Predeşti, echipa de campanie le-a explicat oamenilor că, în ciuda faptului că primarul face parte din PD-L, acesta a fost ignorat sistematic de guvernul Boc-Băsescu.

actiune USL: Oastea lui Petre Petrescu în acţiune la Predeşti şi Pleşoi poze
„Lumea de aici trebuie să înţeleagă că, deşi primarul este de la PD-L, nimeni din PD-L nu a făcut ceva pentru această comună. Tot ce a făcut primarul aici s-a făcut cu sprijinul Preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, sau la intervenţia domnului deputat Petre Petrescu.
Primarul Florian Şerban a avut de partea lui majoritatea în Guvern, în Parlament, dar nimeni din PD-L nu l-a ajutat. Ileana Şerban, candidata PD-L de aici, nu a trecut prin comuna asta de ani de zile. De Nicolae Giugea, fostul prefect, ce să mai vorbim, cred că nici nu ştie unde este Predeştiul – poate a aflat acum, în campanie electorală!
Numai Petre Petrescu şi Ion Prioteasa au avut grijă de oamenii de aici. Dacă nu s-ar fi implicat Ion Prioteasa şi Petre Petrescu, în Predeşti nu ar fi existat acest drum foarte bun, care face legătura cu oraşul în numai câteva minute, nu ar fi fost şanţurile făcute, nu ar fi fost trotuare. Suntem siguri că locuitorii vor înţelege că primarul lor, chiar dacă are altă culoare politică, are nevoie de o guvernare USL pentru a-şi continua proiectele”, a declarat consilierul judeţean Fănel Văduva, preşedinte al organizaţiei locale PSD Predeşti.

BIROUL DE PRESĂ