USL, final de campanie la Craiova pe ritmurile AC/DC şi versurile lui Antonescu: Fără milă, până la ultimul vot! – VIDEO

uslpontaantonescuconstantinolgutapolivalentacraiova 004 USL, final de campanie la Craiova pe ritmurile AC/DC şi versurile lui Antonescu: Fără milă, până la ultimul vot!   VIDEO  poze

Câteva mii de membrii USL au umplut Sala Polivalentă din Craiova, pentru ultimul miting al campaniei electorale. 

Asiatenţa a fost întreţinută de Petrică Mâţu Stoian şi Niculina Stoican până în preajma începerii întrunirii electorale, când useliştii au dat liber în difuzoare ritmurilor AC/DC, pe care şi-au făcut intrarea liderii uniunii şi care a dominat apoi sonor pe întreaga durate a mitingului.

Daniel Constantin. Victor Ponta şi Crin Antonescu au venit împreună la adunarea USL, însoţiţi de Ion Prioteasa şi Lia Olguţa Vasilescu, plus o garnitură întreagăde “grei” de la centru ai uniunii şi, în calitate de invitat de onoare, Hannes Swoboda, liderul socialiştilor europeni, proaspăt doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova.

uslpontaantonescuconstantinolgutapolivalentacraiova 017 USL, final de campanie la Craiova pe ritmurile AC/DC şi versurile lui Antonescu: Fără milă, până la ultimul vot!   VIDEO  poze

Swoboda a ţinut şi o cuvântare în faţa useliştilor adunaţi la Polivalentă, punând delicat umărul la coruul anti-Băsescu dezlănţuit de ceilalţi vorbitori şi i-a anunţat pe cei prezenţi că, pentru el, numele viitorului premier al României nu mai reprezintă o necunoscută: “It’s Ponta, Ponta, Ponta!”.

Victor Ponta a vorbit despre proiectele de infrastructură şi nu numai pe care le are în vedere pentru Craiova şi Oltenia, printre care Autostrada Craiova – Piteşti şi finalizarea drumului Craiova – Calafat. “Probabil n-ar trebui să spun asta, că eu vin de la Târgu Jiu, de la Pandurii, dar vă daţi seama că n-o să scap de Olguţa până nu facem şi stadion şi avem şi echipa de fotbal înapoi la Craiova”, a spus Ponta.

“Vreau să transmit de la Craiova tuturor românilor că ceea ce am început în urmă cu doi ani, câţiva oamenii prezenţi aici, construcţia Uniunii Social Liberale, s-a dovedit acea alianţă politică pe care românii şi-o doreau alături de ei, acea alianţă politică care a reuşit să îl pună cu botul pe labe pe Băsescu, să-i dea jos pe Boc şi Ungureanu, pe Anastase şi pe Blaga şi votul dumneavoastră semnifică victoria românilor împotriva lui Băsescu. Pregătiţi-vă pentru duminică, spuneţi-le oamenilor să meargă la vot, dacă vor să-şi ia ţara înapoi de la Băsescu şi ai lui, dacă  vor să facem dreptate până la capăt. Vom face o Craiovă, o Oltenie şi o Românie puternică. Vom câştiga duminică şi ne vom face datoria” a mai spus Victor Ponta.

uslpontaantonescuconstantinolgutapolivalentacraiova 014 USL, final de campanie la Craiova pe ritmurile AC/DC şi versurile lui Antonescu: Fără milă, până la ultimul vot!   VIDEO  poze

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a încheiat în stil propriu mitingul USL, cu un îndemn la luptă adresatt activiştilor de partid pentru ziua votului: “Mergeţi duminică la alegeri, cu onoare, cu cinste, cu demnitate, fără milă, până la ultimul vot!”