VIDEO / USL a descins în 1 Mai. Olguţa: Voi moderniza Târgul de Săptămână!

olguta vasilescunedelescucalangiutarg VIDEO / USL a descins în 1 Mai. Olguţa: Voi moderniza Târgul de Săptămână! poze

Candidatul USL la Primaria Municipiului Craiova, senatorul social-democrat Lia Olguţa Vasilescu a fost astăzi, 13 Mai a.c., într-o vizita în Târgul de Săptămână “1 Mai”, însoţită de Preşedintele PSD Craiova Mihai Fifor, Preşedintele PNL Craiova Cristina Calangiu şi deputatul Ionuţ Stroe.
Senatorul PSD s-a întâlnit atât cu comercianţii din zonă, cât şi cu oamenii care se aflau la cumpărături. Lia Olguta Vasilescu a aflat de la aceştia problemele cu care se confruntă, în zona targului, oamenii plângandu-se de lipsa spaţiilor amenajate pentru comercializarea păsărilor şi animalelor de companie, de lipsa condiţiilor pentru depozitarea mărfurilor, care urmează să fie vândute.
“Am fost astazi in Targul de Saptamana si am luat contact cu problemele pe care le au cei care comercializeaza diferitele produse. Nu sunt surprinsa de conditiile precare in care isi desfasoara activitatea comerciantii, dar revin si spun ca acestea nu sunt conditii de secolul 21. Imediat cum voi ajunge la primarie voi moderniza Targul de Saptamana pentru comerciantii care vand haine, incaltaminte, piese auto, electronice, produse de gradinarit etc. Trebuie create spatii, special amenajate, pentru aceste categorii de produse, ca procesul de vanzare sa se desfasoare in conditii normale. Am observat ca grupurile sanitare nu sunt suficiente.
In ceea ce priveste comerciantii de pasari si animale de casa, le vom crea un spatiu acoperit, cu compartimente bine delimitate” – a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Candidatul USL a vorbit cu locuitorii din zona si despre starea in care se afla strada Raului si canalul colector. Oamenii au reclamat faptul ca strada este plina de gropi, traficul desfasurandu-se destul de greu, iar mirosul de la canal este insuportabil cand temperaturile sunt un pic mai ridicate.
Lia Olguta Vasilescu le-a amintit locuitorilor ca are ca prioritate principala, in program, canalizarea si asfaltarea zonelor de la periferia Craiovei si le-a promis acestora ca toate aceste zone vor fi modernizate si aduse la normalitate.