Uşa de la baie, snopită-n bătaie

m jandarmi Uşa de la baie, snopită n bătaie poze

Jandarmii IJJ Dolj au intervenit în week-end la discotecă.

“În dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflat în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, a fost sesizat prin Dispeceratul unităţii cu privire la faptul că în incinta unui local aflat pe strada Al. Macedonski, un tânăr a spart o uşă de acces la unul din grupurile sanitare.

Echipajul s-a deplasat la faţa locului, a procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, iar în urma primelor verificări efectuate a reieşit faptul că C. Ion, în vârstă de 27 ani, din Craiova, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a devenit agresiv şi a distrus cu pumnii uşa de acces la grupul sanitar, pagubă estimată de reprezentanţii localului la valoarea de aproximativ 500 lei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.J.J. Dolj unde i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217 din Codul Penal, urmând a fi înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova pentru soluţionare”, precizează buletinul informativ al IJJ Dolj.