Urna declaraţiilor de dragoste, cu prelungire până la Dragobete

valentine Urna declaraţiilor de dragoste, cu prelungire până la Dragobete poze

Primăria Craiova prelungeşte termenul până la care tinerii din oraş îşi pot depune declaraţiile de dragoste în urna special montată în faţa instituţiei de pe str. AI Cuza. Cea mai interesantă va fi premiată cu o excursie la Poiana Braşov pentru cuplul inspirat. Îndrăgostiţii interesaţi de excursia la munte mai au deci răgaz până în data de 24 februarie (ziua de Dragobete)să-şi depună declaraţiile în urna primăriei, potrivit unui comunicat al municipalităţii craiovene.

“În cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului Îndrăgostiţilor organizat de  Instituţia Primarului Municipiului Craiova, pentru prima dată  în acest an va fi premiată cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.
Începând cu data de  04 februarie 2010  în faţa sediului Primăriei a fost amplasată o urnă în care îndrăgostiţii pot lăsa declaraţiile  lor de dragoste către persoana iubită.
Fiecare mesaj de dragoste trebuie însoţit de datele de contact.
Cea mai frumoasa declaratie va fi premiata cu un week-end pentru două persoane la Poiana Braşov, oferit de Agenţia de turism „Mapamond” din Craiova.
Termenul până la care cei interesaţi pot depune în urnă declaraţiile de dragoste a fost prelungit până la data de 24 februarie 2010”, precizează comunicatul.