Urban Poetry- Muzică și poezie în aer liber

 Urban Poetry  Muzică și poezie în aer liber poze

Cât de des te oprești din agitația cotidiană ca să te bucuri de arta versului, să te deconectezi și să savurezi muzica ce l-ar putea însoți? CCTD aduce versul rostit și muzica mai aproape de tine, în stradă sau în natură. Te poți opri pentru aproximativ 40 de minute, chiar dacă ești doar în trecere, să îți dai timp să te conectezi cu universul artiștilor tineri care vor construi o veritabilă conversație între muzică și poezie.

Urban Poetry este un eveniment ce își propune să provoace percepțiile oamenilor despre poezie, modul în care este livrată și modul în care putem relaționa cu ea.

Recitalurile vor avea loc în 29 iulie în Grădina Botanică, 30 iulie în Parcul Prefecturii, 31 iulie Parcul Teatrului Național, începând cu ora 21:00 și va fi susținut de actorii: Anamaria Cratiță și Patricia Ionescu, acompaniate de Ovidiu Cârstea.

Recitalul cuprinde poezii ale celor mai influenți și cei mai citiți poeți ai secolului XX – Pablo Neruda și Jorge Luis Borges.

Urban Poetry este un proiect prin care CCTD urmărește activarea tinerilor artiști și dezvoltarea de evenimente cât mai diverse pentru un public larg, precum și apropierea actului artistic de consumatorii de produse culturale, prin eliminarea cadrului formal de spectacol reprezentat de un spațiu convențional.