Urban Movie, un proiect cultural de divertisment social

 

Urban Movie, un proiect cultural de divertisment social.

Iubitorii de film au ocazia să urmărească producții cinematografice valoroase online și offline.

Vă invităm să participați în limita locurilor disponibile în fiecare vineri și sâmbătă de la ora 21:00 la proiecțiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în Piața „Frații Buzești” din Craiova.

afis urban movie presa 3 4 iulie Urban Movie, un proiect cultural de divertisment social poze

Un bun prilej să ne bucurăm de relaxare alături de creații de film de lung metraj care au ca protagoniști pe: Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stan și Bran dar și animații de scurt metraj atent alese de organizatori.

10 capodopere ale filmului mut vor rula outdoor și pe www.tradem.ro și www.tarkovskiana.ro începând cu data de 26 iunie 2020.

Program:

Filmografie Charlie CHAPLIN:

Vineri – 3 iulie 2020

ora 21:00 – 21:30

„Aventurierul” (1917)

21:30 – 23:00

„Timpuri noi” (1936)

 

Sâmbătă, 4 iulie 2020

21:00 – 21:30

„Cura” (1917)

21:30 -23:00

„Luminile orașului” (1931)