UNPR şi-a desemnat viceprimar. Genoiu, secundul Olguţei la primăria Craiova

genoiu mihail unpr jeep baterie curent UNPR şi a desemnat viceprimar. Genoiu, secundul Olguţei la primăria Craiova poze

Uneperiştii craioveni şi-au desemnat omul care să-i reprezinte în conducerea primăriei Craiova, pe postul de viceprimar rămas vacant după plecarea lui florentin Tudor.

Consilierul local Mihail Genoiu, prim-vicepreşedinte al UNPR Dolj este cel ales să candideze la funcţia de viceprimar al Craiovei, funcţie despre care primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că va reveni filialei conduse de ex-chestorul Bică.

Nominalizarea lui Genoiu a fost adoptată în urmă cu câteva minute de birourile de conducere reunite ale UNPR Craiova şi UNPR Dolj, convocate în şedinţă.

Genoiu este la primul mandat de consilier local, intrând în CLM la alegerile din vara anului trecut. Este membru fondator al UNPR şi a ocupat pentru o perioadă şi funcţia de preşedinte al filialei judeţene a formaţiunii lui Oprea, pierzând postul după intrarea în partid a lui Antonie Solomon (ex-PSD şi PDL, actualmente senator PPDD).

Ocupantul funcţiei de viceprimar al Craiovei va fi desemnat oficial, joi, la şedinţa extraordinară a CLM.

Trebuie spus că Mihail Genoiu are, de ceva vreme încoace, şi timpul necesar pentru a se dedica funcţiei de viceprimar, după ce firma sa de mezeluri a intrat în insolvenţă, având activele scoase la licitaţie.