UNPR: Nereguli grave la mai multe secţii de votare din Craiova

vot 026 UNPR: Nereguli grave la mai multe secţii de votare din Craiova poze

Reprezentanţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) au sesizat nereguli grave în secţiile de votare din municipiul Craiova. La Secţia de votare nr. 131, situată la Şcoala Nr. 14 “Ion Ţuculescu”, mai multe persoane au reclamat faptul că, la intrarea în secţie, le-au fost oferiţi bani pentru a vota candidaţii Partidului Democrat Liberal.
La Secţia de votare nr. 111, situată în incinta Colegiului Naţional “Ştefan Velovan”, reprezentantul UNPR a formulat întâmpinare cu privire la faptul că o persoană avea mai multe buletine de vot asupra sa.
La Secţia de votare nr. 61, situată la Facultatea de Agricultură, o persoană a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă două buletine de vot în aceeaşi urnă.
Reprezentantul UNPR din Secţia de votare nr. 156, situată la Şcoala Nr. 39 “Nicolae Bălcescu”, a depus sesizare cu privire la prezenţa în cabina de vot a două persoane.
La Secţia de votare nr. 153, situată la Şcoala Nr. 39 “Nicolae Bălcescu”, s-a constatat lipsa unei ştampile cu menţiunea “Votat”. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, pentru stabilirea circumstanţelor în care a dispărut ştampila.

 
Biroul de presă al UNPR Craiova