UNPR Craiova: USL continuă campania de denigrare. Tăriceanu – lipsă crasă de pregătire!

unpr 15 martie 11 UNPR Craiova: USL continuă campania de denigrare. Tăriceanu   lipsă crasă de pregătire! poze

Uneperiştii craioveni reacţionează după ce ex-premierul Tăriceanu le-a “condamnat” candidatul, aflat încă în curs de judecată. 

Iată comunicatul remis de UNPR Craiova după ieşirea de azi a ex-premierului Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat azi, din motive neştiute de nimeni, că primarul Antonie Solomon a fost “condamnat pe drept” de Justiţie.

“USL Craiova continua campania de denigrare a candidatului Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, dl. Antonie Solomon, un primar ales si recunoscut de comunitatea craioveana pentru buna gospodarire a orasului.
Este pentru a doua oara, de la inceputul saptamanii, cand atacurile la persoana ale USL depasesc limitele unei campanii electorale corecte, in conditiile in care acestea contin date eronate, menite sa aduca o grava atingere demnitatii candidatului UNPR la functia de primar al municipiului Craiova.
De aceasta data, fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu este cel care s-a aflat intr-o mare eroare, vorbind despre o a condamnare a primarului Craiovei, in conditiile in care acesta are pe rol un dosar la Tribunalul Galati, aflat de mai multe luni de zile inca in faza luarii declaratiilor si in conditiile in care se bucura in continuare de prezumtia de nevinovatie.
Consideram ca afirmatiile ex-premierului Tariceanu sunt de natura sa induca grav in eroare opinia publica si nu fac decat sa demonstreze incapacitatea USL Craiova de a veni cu argumente si proiecte viabile in aceasta campanie electorala
Mai mult, reprezentantul liberal in alianta USL nu cunoastea nici macar numele corect al candidatului USL, la functia de primar al municipiului Craiova, demonstrand o lipsa crasa de pregatire a iesirii sale publice.
UNPR Craiova se detaseaza de o astfel de campanie electorala, preferand intalnirile directe cu electoratul craiovean, solutiile concrete si o campanie fara atacuri josnice la adresa contracandidatilor”, precizează comunicatul UNPR.